Project Fit & Gezond

Je bent te zwaar en voelt je niet meer fit en gezond. Na het krijgen van de kinderen is het je niet meer gelukt om die kilo’s eraf te krijgen. Na een paar uur werken achter je laptop wil je opstaan om snel even een kopje koffie te pakken, maar opstaan lukt niet meer gewoon. Je moet je met je armen omhoog duwen en eerst goed je benen en je rug strekken voor je in beweging kan komen. Je voelt je een oud wijf. Verder is je partner wel fit en gezond en wil hij/zij regelmatig actieve dingen doen; fietsen, hiken of een lekkere boswandeling maken. Maar jouw lijf trekt dat niet, na 10 minuten loop je als een gek te hijgen. Dit wil je niet langer.

Gaat dit over jou?

 • Na een paar uur werken achter je laptop wil je snel even een kopje koffie pakken, maar opstaan lukt niet meer gewoon. Je duwt je met je armen omhoog, strekt eerst goed je benen en je rug voordat je in beweging kan komen. Je voelt je een oud wijf! Alsof je tachtig bent in plaats van in de veertig.

 • Je partner houdt van actieve uitjes. Net als jij, eigenlijk, maar je lijf doet niet lekker mee als hij wil gaan fietsen, hiken of een lekkere boswandeling maken. Na tien minuten loop je al als een gek te hijgen en praten terwijl je beweegt is helemaal lastig. Hij past zich aan bij jouw tempo – en dat voelt k*t, dat dat nodig is. De echt actieve dingen doet hij met zijn vrienden en je voelt je steeds meer buiten dat deel van zijn leven staan.

 • Elke dag twijfel je weer: op de fiets naar je werk, of met de auto? Je hebt je voorgenomen om zo veel mogelijk te fietsen, maar als je het doet kom je buiten adem en kletsnat van het zweet op je werk aan. Dus betrap je jezelf er steeds vaker op dat je tóch maar de auto pakt… waarmee je de kans mist om je conditie weer wat op te vijzelen, dat weet je best.

 • Er ontstaat een stoeipartij tussen de kinderen en je partner en jij geniet – vanaf de zijlijn. Want als je meedoet, lig je in no time op de grond te hijgen als een gestrande walvis. Je lijf trekt het niet. En dat doet zeer, je zou zo graag lekker meedoen

 • Sporten, geen koolhydraten eten, maaltijdvervangers: je hebt al van alles gedaan om die kilo’s eraf te krijgen en je fitter te gaan voelen. En natuurlijk lukte dat vaak, in elk geval raakte je gewicht kwijt en voelde je je even een stuk lekkerder in je vel. Maar je bent weer teruggevallen, en nu ben je alweer bekaf als je de kamer hebt gestofzuigd. Daar baal je van.

Hoe zou het voor je zijn als je:

 • er niet eens meer bij nadenkt dat je moet opstaan als je even koffie gaat halen
 • gewoon weer samen met je partner kunt gaan hiken en jullie samen plezier hebben
 • even op de fiets springt naar je werk: lekker even buiten bewegen!
 • de stoeipartij met je partner en kinderen wint – of nou ja, in elk geval net zo hard met ze meedoet
 • het gewicht dat je bent kwijtgeraakt niet meer terug krijgt, en gewoon even de stofzuiger door de kamer kunt halen zonder buiten adem te raken

Start Project fit & gezond!

Ik weet dat je de moed bíjna hebt opgegeven, maar het kan! Dan moet je het wel echt anders aanpakken dan tot nog toe. Met Project fit & gezond kan dat. Je krijgt 8 coachsessies van een uur, tussen de sessies zit 3 weken. Dat kan in mijn praktijk in Leeuwarden of online. Met die sessies en 6 modules die je aan de hand van een werkboek doorloopt, kom je eindelijk waar je wezen wilt. Met minder kilo’s, en vooral voor de rest van je leven fit. Dan kun je weer alles ondernemen wat je graag wilt, zonder je af te vragen of je het fysiek wel kunt.

Na dit traject: 

 • is je 80e weer héél ver weg! Je onderbreekt je werk achter de laptop regelmatig, niet alleen voor een kop koffie. En opstaan kost je geen enkele moeite of pijn meer. Zo fijn om zonder nadenken weg te kunnen lopen van je stoel, en nergens meer iets te voelen knellen of pijn doen!

 • kun je weer alle actieve uitjes ondernemen die je graag doet, ook met je partner of vriendinnen die nu nog harder gaan dan jij 😉 Je kunt weer meedoen aan het leven, samen met hen.

 • spring je ’s ochtends op de fiets en komt fris en fruitig aan op je werk. Bewegen is weer deel van je normale leven en het voelt zó fijn dat je dat weer kunt.

 • zit je qua fitheid weer op het level dat je je met je kinderen kunt meten – samen stoeien, samen klimmen of een potje voetballen is gewoon weer mogelijk. Je bent ineens de fitte mama waarvan je altijd wel wist dat ze ergens in je huisde, maar nu zien de anderen dat ook.

 • is je gewicht gedaald, en dat hou je zo. Want het is super om zonder moeite trappen te lopen, even snel te stofzuigen of naar de supermarkt te fietsen, dat wil je nooit meer kwijt. En je gaat het ook nooit meer kwijtraken omdat de dingen die je moet doen om het zo te houden, onderdeel van je leven zijn geworden.

Investering

Je investering om dit traject te volgen en deze resultaten te krijgen, is €597.
Betaal je liever in termijnen, dan kan dat. In dat geval betaal je 5 x €129

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik kwijt met dit programma?

Het is de bedoeling dat je de dingen die je leert, inbouwt in je leven. Dat kost je 30 minuten per dag en je hebt er de rest van je leven profijt van.

Waarin is dit programma anders dan wat ik eerder gedaan heb? Werkt dit dan wél?

Mijn insteek is een andere dan van vrijwel elke leefstijl- of afvalcoach. De meeste programma’s steken in op verandering zonder de basis daarvan mee te nemen. In de coachingssessies kijken we wat er al die jaren voor gezorgd heeft dat je die gedragsverandering, waarvan jij ook wel weet dat ‘ie nodig is, niet voor elkaar kreeg. En als we díe barrière vervolgens opheffen, lukt het je wel!

Scroll naar top